xander XAM mouthaan

Lieve kinderen,

Hierbij mijn laatste berichtje van dit jaar. Wat heb ik weer een mooie tijd gehad in Nederland! En wat leuk dat jullie me met zoveel kwamen uitzwaaien vanmiddag.

Na een bezoekje aan het Rijksmuseum werd ik op het Museumplein opgewacht door veel kinderen. Wat leuk dat jullie met zoveel zijn gekomen! Toen ik per helikopter naar mijn stoomboot vertrok werd ik niet alleen uitgezwaaid en toegezongen, ik had ook nog eens twee speciale gasten in de helikopter. Jill en Joan, de winnares van de kleurwedstrijd. Met ook nog een Piet aan boord was het een gezellige boel!

Jullie kunnen je ook vast wel voorstellen dat het een behoorlijke rommel was op het Museumplein, met al die vertrapte pepernoten. Maar daar had ik een goede oplossing voor. Ik heb de Oppaspiet alles op laten ruimen! Hij heeft Hidde al die tijd geholpen om stiekem in het Pietenhuis te blijven. Ondanks dat Hidde een ontzettend goede Hulppiet is vond ik dat de Oppaspiet een kleine straf verdiende omdat hij niet helemaal eerlijk tegen me is geweest. Het Museumplein ziet er weer spik en span uit, dus nu is alles weer vergeven en vergeten. Sinterklaas kan immers nooit lang boos blijven op de Pieten.

Hidde zelf heb ik op het Museumplein persoonlijk naar zijn ouders gebracht. Nu weet ik tenminste zeker dat hij geen rare fratsen meer uithaalt en bij zijn ouders blijft tot ik weer terug ben volgend jaar.

Tot slot wil ik jullie nogmaals ontzettend bedanken voor alle mooie tekeningen, kleurplaten, liedjes. Ook Amerigo was erg blij met alle wortels, appels en bakjes water.

Vanaf mijn stoomboot zeg ik jullie nog een laatste keer goedendag. Zullen jullie allemaal lief zijn komend jaar? Zondag 19 november 2017 kom ik weer naar Amsterdam. Dan hoop ik jullie natuurlijk allemaal weer te zien.

Tot volgend jaar!

Sinterklaas

DEEL OP: Share on Facebook Tweet about this on Twitter