15003447_1530635063630142_5269554420068429926_o

Hoi allemaal,

Weten jullie nog dat ik vertelde dat ik de cadeautjes van de verlanglijstjes moest verzamelen? Ik ben bang dat daar iets niet helemaal goed ging! 

Het zit namelijk zo. In de Pakjeskamer staan hele grote, hoge kasten met veel planken. Ik moest een cadeautje hebben van de bovenste plank. Daar kan ik niet bij natuurlijk, maar ik dacht als ik nou klim dan kan ik er wel bij! En dan kan ik meteen oefenen om klimpiet te worden.

Maar toen ik op de kast klom ging het een beetje boel mis. Alle cadeautjes vielen naar beneden! Het cadeautje dat ik nodig had ook, dat was nog een geluk bij een ongeluk. Maar ook alle andere cadeautjes lagen op de grond. Oeps!

Natuurlijk heb ik de cadeautjes meteen opgeruimd hoor. Ik bedoel, ik heb ze terug gelegd in de kast. Maar nu liggen wel alle cadeautjes door elkaar… Ik denk niet dat Sinterklaas daar heel blij mee is, want hiervoor lagen ze juist heel mooi op volgorde! En ik hoorde net al wat gemopper omdat het verzamelen van de cadeautjes nu veel langer duurt. Dat moet ik dus nog even fixen.

Ik ga daarom snel aan de slag met de cadeautjes. Nog 2 nachtjes, dan is Sinterklaas al jarig!

Later!

Hidde

DEEL OP: Share on Facebook Tweet about this on Twitter