2-12

Lieve kinderen,

Daar was ik weer na een dagje afwezig te zijn geweest. Ik was gisteren namelijk zo druk met het schrijven van gedichten, dat het schrijven in mijn dagboek er even bij in is geschoten. Gelukkig heb ik een goede oppas voor mijn dagboek!

Nog 3 nachtjes tot Pakjesavond! En nog steeds geen spoor van de sleutel van de Pakjeskamer. Het begint nu toch wel een beetje een probleem te worden, want er moeten dit weekend natuurlijk ook nog schoentjes gevuld worden. Mochten jullie geen cadeautje in je schoen krijgen, dan weten jullie waar het door komt. Maar we doen ons best om op tijd een oplossing te vinden voor het pakjesprobleem.

De Pieten zijn nog steeds druk bezig om de deur proberen te openen. Ze hebben zelfs geprobeerd om met toverspreuken de deur open te maken. Dat is natuurlijk niet gelukt, ze zijn geen Harry Pieter.

Verder kwam mij ter ore dat de Rommelpieten weer bezig zijn geweest. De afgelopen dagen hebben veel scholen en sportclubs bezoek van ze gehad. Met als resultaat klaslokalen en kleedkamers die totaal overhoop waren gehaald. Ik denk dat de kinderen daar met Pasen nog pepernoten vinden!

Nou, ik ga snel weer verder met mijn werk. Er moeten nog behoorlijk wat gedichten geschreven worden. Dit weekend heb ik ook weer een vol programma met heel veel bezoekjes aan winkelcentra, sportclubs, verenigingen, noem maar op. Sinterklaas hoeft zich geen moment te vervelen!

Zingen jullie weer een mooi liedje als jullie je schoen zetten? Daar wordt Sinterklaas altijd erg blij van.

Sinterklaas

DEEL OP: Share on Facebook Tweet about this on Twitter